Kerékpártúrák ’19

Venezia/Velencéből folytatódik a Rómába vezető túránk 2. szakasza. Terveink szerint Bologna – Firenze – Perugia – Assisi – Terni – Roma útvonalon haladunk. A túra végén még jut néhány nap Róma kerékpáros felfedezésére is.
A túra részletes kidolgozására érthető módon akkor kerül sor, ha az első szakasz túrája megvalósul. Ezért az itt olvasható infó csak kedvcsináló. De arra már elegendő lehet, hogy felkeltse érdeklődésedet. Álmodj Bologna-ról, Firenze-ről vagy éppen Róma kiemelkedő helyeiről. Olaszország városainak közlekedési kavalkádjában a bringások mindig előnyben vannak. Képzeld magad elé az Appenin hegység csodálatos völgyeit! Gyere és váltsd valóra velünk álmodat!

Össztáv: kb. 870 km
A túra időtartama: 14 nap / 13 éjszaka
Időpont: 2019. július 1. – 14.
Szálláslehetőségek: ifjúsági szállás, panzió, ***szálloda
Közlekedés kisbusszal: Győr – Venezia, Venezia - Roma (busz kíséri a túrát) és Roma – Győr viszonylatban
Kerékpárszállítás: utánfutón rögzítve
Részvételi díj: 88.000.- Ft /fő
    + szállás vagy 460,- €-tól (panzió)

Nem a divat kedvéért, hanem a kihívása miatt szeretnénk erre a túrára leendő zarándokokat, sportolókat elhívni. Már most ajánljuk a programunkat, hogy elegendő időd legyen a felkészülésre.
A tervünk egyszerű. 6-8 fős kiscsoporttal kiutazunk a franciaországi St. Jean-Pied de Port-ba. Onnan mindenki saját kedvtelése vagy terve alapján tekeri le az El Camino-t. Nem szeretnénk előírni, hogy ki és hol száll meg. Saját elképzelés alapján történhet minden. Egyedül az indulás ideje és Santiago de Compostela-ba érés ideje rögzített. A többit egyéni döntésedre bízzuk. Mehetsz egyedül, mehetsz a sorstársaddal, barátoddal, kísérőddel. Hozzá tudsz szegődni másokhoz vagy éppen egyedül tekerheted le a napi távokat. A lényeg, hogy személyre szóló túrát csinálj magad számára. Így még arra is lehetőség lesz, hogy tényleg zarándokként haladj az úton.

A túránkat egy kísérőautó is fogja segíteni. Ha megmakacsolná magát a drótszamarad, akkor lesz, aki segítsen.

Az El Camino-t 6-8 főre tervezzük. Amint összejön a szükséges 6 fő, szeretnénk egy találkozót/ egy közös rövid túrát szervezni a leendő zarándokok számára. Így a leendő résztvevők már nem idegenként indulnak el az útra, hanem mint sorstársak, akiknek azonos a céljuk, legalább is földrajzilag.

A 14 napos túra 2 nap kiutazást és 2 nap hazautazást tartalmaz. Tehát 10 nap van a kb. 920 km megtételére.

Össztáv: 920 km
A túra időtartama: 14 nap / 13 éjszaka
Időpont: 2019. július 15. – 29.
Szálláslehetőségek: kemping, panzió, zarándokház
Közlekedés kisbusszal: Budapest – St. Jean-Pied de Port és Santdiago de Compostela – Budapest viszonylatban
Kerékpárszállítás: utánfutón rögzítve
Kísért túra részvételi díja: 155.000.- Ft /fő + szállás