ZÖLD Transzfer

2017-től az Inn és a Duna, kerékpártúrákra környezet- és költségkímélő úgynevezett „ZÖLD transzfert“ kínálunk, amit ebben az évben tesztelünk. A lényeg, hogy minél kevesebb „üres“ -járattal közlekedjünk.

Semmi nem szól ugyanis az ellen, hogy néhány folyó menti kerékpártúrát a folyásiránnyal szemben teljesítsék a kerékpározók. Az Inn túra Innsbruck – Passau szakasza, a Duna túra Donaueschingen és Bécs között, vagy éppen az Elba túra Prága és Cluxhaven között különösen alkalmas arra, hogy mindkét irányból letekerjék a túrázók a kiszemelt túraszakaszokat. Az első csoport túrájának célállomása egyben a második csoport túrájának a kiindulópontja. Így a transzfer költsége csoportonként jelentősen lecsökken.

2017-es szezonra tervezett “ZÖLD transzfer” túráink:

túra

kiindulópont              cél 

Passau    –   Donaueschingen

Donaueschingen    –    Passau

Passau       –       Bécs

Bécs        –      Passau

Passau      –     Innsbruck

Innsbruck      –      Passau

Budapest – Passau transzfer alapára: 20.000,-Ft/fő (min. 7 résztvevő esetén)
ZÖLD transzfer: Budapest – Passau szállítás: 13.000,-Ft/fő (min. 7 fő), abban az esetben, ha Passauból ugyanazon a napon min. 7 résztvevő utazik vissza Budapestre.

Budapest – Donaueschingen transzfer alapára: 38.000,-Ft/fő (min. 7 résztvevő esetén)
ZÖLD transzfer: Budapest – Donaueschingen szállítás: 28.000,-Ft/fő (min. 7 fő), abban az esetben, ha Donaueschingenből következő nap min. 7 résztvevő utazik vissza Budapestre.

Budapest – Innsbruck transzfer alapára: 25.000,-Ft/fő (min. 7 résztvevő esetén)
ZÖLD transzfer: Budapest – Innsbruck szállítás: 20.000,-Ft/fő (min. 7 fő), abban az esetben, ha Innsbruckból a következő nap min. 7 résztvevő utazik vissza Budapestre.