magyar német

Általános túrainformációk 2024

Kerékpárszállítás / egyéni túra:

Mindazok számára ajánljuk, akik egyénileg tervezik meg túrájukat és csak kerékpár, csomag és személyszállításra tartanak igényt. Mi elszállítjuk a résztvevőket, a kerékpárokat és a csomagokat a túra kiindulópontjára és szükség szerint a túra célállomásáról hazaszállítjuk őket. Programajánlatunkban 3 túránkat (Duna túra: Donaueschingen – Passau, Passau – Bécs) és Inn túra: Maloja hágó – Passau) kiemelten is ajánljuk. Ettől eltekintve bármely kísért túránk is meg lehet rendelni egyéni túraként

Kísért túra:

A kerékpározás örömét nem szeretnétek csomagjaitok cipelésével hátráltatni? Szállásokat sem szeretnétek keresgélni, de lehetőleg egyéni elképzelés alapján szeretnétek a napi szakaszokat letekerni? Ebben az esetben a kísért túránk a legjobb megoldás a számotokra. Kisbuszunkkal elszállítjuk a résztvevőket, a kerékpárokat és a csomagokat a túra kiindulópontjára. A szállásokat előre lefoglaljuk a túrázók részére. A túra ideje alatt kísérőautónk szállítja a csoport csomagjait szállásról szállásra. A túra végén a kísérőautó hazaszállítja a résztvevőket csomagokkal és kerékpárokkal együtt.

Vezetett túra:

Leginkább a természet és a kultúrtáj szépségeiben szeretnél gyönyörködni és nem szeretnél a helyes út keresésével foglalkozni? Tapasztalt túravezetőnk segítségével könnyedén célba értek. A szállásokat itt is előre lefoglaljuk a túrázók részére. A túra ideje alatt kísérőautónk szállítja a csoport csomagjait szállásról szállásra. A túra végén a kísérőautó hazaszállítja a résztvevőket csomagokkal és kerékpárokkal együtt.

Szállások:

Az egyéni túráknál mindenki maga szervezi a szállást.

A kísért és vezetett túráknál a szállások árai benne vannak a túra árában. Az általunk javasolt szállások panziók vagy ***hotelek.

A túraleírások végén megtalálod a szállások irányárait.

A túratervezés tevékenységünk kapcsán kiajánlott szállások nem az egyesületünk szolgáltatása és nem szállásközvetítés. A túra résztvevője saját maga fizet a túra helyszínén, közvetlenül a helyi szolgáltatónak. Az esetleges csoportos kedvezmény érvényesítése végett a résztvevő(k) megbízást adhatnak a szolgáltatói díjak beszedésére és a helyi szolgáltató felé való kifizetésre, de ebben az esetben is a díjfizetési tranzakció a résztvevő és a helyi szolgáltató között valósul meg.

Nehézségi fok:

A túrán való részvétel alapvető előfeltétele, hogy egészséges vagy és a túrát egyéni megítélésed szerint teljesíteni tudod! Kísért és vezetett túránál természetesen bármikor igénybe veheted a kísérőbuszt, ha éppen a drótszamarad megmakacsolta magát vagy saját belátásod alapján jobbnak tartod, ha kisbuszunkban folytatod a túrát.

Kiutazás a túra kiindulópontjára:

A kiutazást ill. a túrák árait is budapesti indulással terveztük. Abban az esetben, ha a csoportok más indulási helyet kérnek, akkor az árak is változnak. Jelezd szándékodat és kérd az árajánlatunkat!

8+1 személyes kisbuszunkkal érkeznek a túra résztvevői a túra kiindulópontjára. Nagyobb létszámú csoportok (max. 16 fő) esetén a személyszállítást buszos partnerünk segítségével oldjuk meg.

Jelentkezés a túrára:

A túraleírások végén megtalálod a jelentkezéshez szükséges adatlapot és az utazás részvételi feltételeit.

A túrák időpontjai:

A túraleírások végén találod az általunk tervezett időpontokat. Csoportok jelentkezésénél a túrák időpontjai a csoportok igénye szerint változtathatóak.

Az általunk megadott időpontjaink különösen a csoporton kívüli egyéni jelentkezésekhez ad támpontot illetve teszi tervezhetővé a túráinkon való részvételt.

Résztvevők száma:

Egyedülálló szolgáltatást ajánlunk, hiszen egyéni túráknál már 6 fős csapat szállítását is vállaljuk. Csoportok esetében már 5 fővel is indítjuk a buszunkat. Mivel árainkat 8 fős csoportlétszámmal számoltuk, ezért 8 fő alatti csoport esetében kérd árajánlatunkat.

Kerékpárokról és a ruházatról:

Mindenki saját kerékpárjával vesz részt a túráinkon! Fontos, hogy kerékpárod műszakilag kifogástalan állapotban legyen, mert a túrád sikerét alapozod meg vele. Nincs kellemetlenebb, mint amikor enyhén elhanyagolt drótszamarat szeretnél megülni, vagy éppen a túra alatt magadhoz idomítani. A kísért túráknál arra is van lehetőség, hogy a túrakísérő “technikai elsősegélyben” részesítse a gépedet. Ennek ellenére legyen nálad alapvető szerelőfelszerelés műszaki hiba elhárítására (belső, ragasztókészlet, pumpa).

Ruházat szempontjából javasoljuk a kerékpáros ruházatot! Legalább egy jó minőségű kerékpáros nadrágot engedj meg magadnak. Meghálálja magát már az első kilométereken.

Elektromos bringáddal szeretnéd élvezni a túráinkat? Semmi gond, csak ezt jelezd előre nekünk.

Túráink nyitottak, nem kötelező egyesületi tagnak lenni. A túráinkon mindenki saját felelősségére vesz részt! Kísért és vezetett túráinkon ezért a baleset-biztosítás egyéni megkötése a túrán való részvétel előfeltétele!

Minden jog fenntartva © 2005-2024 - Design: Maddox Design