magyar német

Jelentkezés feltételei:

Minden túra leírásunknál megtalálod a jelentkezési űrlapot, amit ki tudsz tölteni és egy kattintással el tudod juttatni hozzánk.

Ha mégis mailben szeretnél jelentkezni, a túra adatai és a te adataid megadásával (jelentkező(k) neve, elérhetősége) a "Kapcsolat" résznél megtalálható e-mail  címen tudsz.

A túráinkra legkésőbb 4 héttel az indulás előtt kell bejelentkezni mailben vagy levélben!
A jelentkezéseket visszajelezzük és ha a csoport létszáma eléri a minimális létszámot (6 fő egyéni jelentkezésnél, 5 fő csoport jelentkezésénél), akkor foglalót (a részvételi díj 50%-a) kérünk.

A részvétel előfeltétele, hogy a részvételi díj fennmaradó összegét legkésőbb 2 héttel az indulás előtt köteles a résztvevő kiegyenlíteni.

Abban az esetben, ha bármelyik túránál nem jön össze a résztvevők minimális létszáma (min. 6 fő), akkor a túrát csak abban az esetben tudjuk kivitelezni, ha a csoport fennmaradó résztvevői a részvételi díj összköltségét az aktuális résztvevők számával arányosan átvállalják.

A túrán való részvétel lemondási feltételei

A részvétel lemondása a következő lemondási díjakat vonja maga után:

A jelentkezés a megjelölt foglaló befizetésével és a jelentkezési és részvételi feltételek elismerésével érvényes. A Megrendelő saját és/vagy csoportja nevében nyilatkozik, hogy a jelentkezési/lemondási és részvételi feltételek elolvasta és tudomásul vette.

Minden jog fenntartva © 2005-2024 - Design: Maddox Design